TEATRE

Intocables

Projecte final. Obra que vaig escriure i dirigir, composta per sis històries independents amb uns personatges atrapats en els seus móns particulars. (Sala Siconi, 2021. Fotos: Sergi Panizo)

Verkami per un Fill

Peça curta estrenada al Festival Píndoles amb La Cadena. Tercera peça amb textos propis. (Castell de Montjuïc, 2020. Fotos: Sergi Panizo)

My Heart Will Go On

Obra escrita i dirigida per Rosa Molina i estrenada amb la Cia. Pomodoro al  Festival Píndoles  (Barcelona, Castell de Montjuïc, 2019)

Intocables

Escena d'Intocables (en producció) en el marc al Laboratori Tísner-Cotxeres Borrell (2018). Segon projecte amb textos propis.

Tattoos & Body Tranformation

Obra creada en residència al Centre Cívic Guinardó (Bcn) juntament amb Edgar Buenache a partir dels relats i poemes de Neus Marmol. (2018) Vaig interpretar a Lena, una noia que durant una entrevista comença a questionar-se la seva identitat. A partir d'aquí emprendrà un viatge intern buscant una manera de viure que la faci sentir-se plena. - Fotos: Kristal Piatti.

Els Pèls del Bany

Espectacle breu, monòleg. Primer dels meus textos portats a escena amb la col·laboració de Jaume Piguillem i Raquel Bargalló (2017)

La Reina de la Bellesa de Leenane

Escena de l'obra de Martin McDonagh, de la mà de Pepa Fluvià per a l'Estudi Nancy Tuñón. (Barcelona, 2016) - Fotos: Marina Castells

Tot és Negre

Diversos papers a l'obra de Joan Ramón Gironès. La Farinera del Clot (Barcelona, 2016)

Si no t'obren la porta

Peça breu de Marta Gastón, dirigida per Mònica Milà. Minitea3 (Barcelona, 2014)